CIA

Carls International Archive.

I denne uge kommer opskriften fra Grønland.

 

Rensdyrkølle:

2½ kg rensdyrkølle – salt – peber – lidt enebær - timian – 3 laurbærblade – 4 – 5 nelliker - 1 løg – persille eller porretop – 1 citronskal – ¾ L eddike – 150 stegeflæsk – 50 g smør – 2-3 dL bouillon

Sovs:

40 g smør – 50 g mel – ¾ L bouillon – 2 dL fløde – kulør – 1 lille løg – enebær

Gnid kødet med salt, peber, enebær og timian.

Bring eddiken i kog med laurblade, nelliker, løg, persille og citronskal.

Læg kødet i lagen, når den er helt kold – og stil den koldt et par dage.

Tør kødet og bind tynde skiver af fersk flæsk eller spæk om det.

Brun smør i en gryde og brun kødet heri.

Tilsæt 2-3 dL bouillon – læg låg på og kog ved lav varme i 1½ time.

Vend kødet, når den halve tid er gået.

Si stegeskyen, skum fedtet af og bland så meget bouillon i, at der er ¾ L til sovs.

Brun smør – tilsæt mel og pisk skyen i.

Lad småkoge i 10 minutter – hvorefter fløden hældes i – kulør tilsættes – der smages til med krydderier.

Hertil serveres kartofler.

Jule-velbekomme

 

CIA 

(Carl Vistoft 8.v)

Glædelig jul

Skolestart på Randersgades Skole

 

”Skal dit barn starte i skole næste år, kan du skrive dit barn op digitalt på www.kk.dk/byensskoler. Det kan du gøre i perioden 27. oktober klokken 9.00 til 6. januar kl. 24.00

Når man står over for at skulle vælge skole til sit barn, er det vigtigt, at man får mulighed for at få et indblik i hele skoleforløbet samt fornemme skolens kultur og værdigrundlag.

Det vil vi gerne give jer mulighed for ved at indbyde jer til:

Åbent hus mandag d. 3. november kl.16-18

 

 

 

 

Radio Randersgade - hør nyeste udsendelser her

Rasmus Seebach

3.v's musikvideo

Indlejret objekt

Internationale nyheder

Se her hvilke internationale projekter og forløb, vi har arbejdet med i november 2014

http://rg.skoleporten.dk/sp/file/1cf27bf8-7f9c-404c-af34-c0794f44a3b4

Lego league 2014

Team LEGO

Understøttende undervisning (UU)

Skolebestyrelsen anno 2014

Besøgstæller

114097