Randersgades Skole er Cambridge Associate School

 

 

 

 

 

 

I sommeren 2014 er Randersgades Skole blevet ”Cambridge Associate School”. Det betyder at eleverne kan supplere deres 9. klasses afgangsprøve med et internationalt fag fra Cambridge. Undervisningen og eksamen foregår på engelsk, og fagene har et højt fagligt niveau. Vi anbefaler som udgangspunkt, at man minimum får 7 i både skriftlig og mundtlig engelsk, hvis man vælger et Cambridge fag.  

På Randersgades skole er Cambridge-fagene valgfag. Man vælger Cambridge i 8. klasse og undervisningen fortætter i 9.klasse, hvor det afsluttes med eksamen i marts og april. Man modtager et prøvebevis med karakterer direkte fra Cambridge med posten i august/september.

Fag

I skoleåret 2014/2015 tilbyder vi ”Global Perspectives”, som er et projektorienteret fag om globale udfordringer. Er man til projekter, globale forhold og har man mod til at ville ”ændre verden” så er Global Perspectives et oplagt valg.  

Fra 2015/2016 udvider vi med faget ”Mathematics”, som er matematik på højt niveau - på engelsk. Interesserer man sig for matematik og har man lyst til at erobre verden, så er det bare med at vælge ”Matematics”, så man allerede nu får lært de engelske fagudtryk og finder ud af hvad det kræver, når matematik bliver internationalt.