SSP - Indre Østerbro

Hvad er SSP?

SSP er et lokalt samarbejde mellem Skole, Socialforvaltning, Politi, fritidsklubber samt Kultur- og Fritidsforvaltningen. SSP's mål er at forebygge kriminalitet blandt børn og unge.

Dette mål arbejder over 270 skolelærere, klubmedarbejdere, politifolk, socialarbejdere, medarbejdere fra kulturinstitutioner m.fl. i 17 SSP-udvalg i Københavns Kommune for at nå.

Oplysningspligt i Danmark:

Alle forældre og elever kan frit rette henvendelse til SSP-repræsentanten om bekymringer, der vedrører sit eget eller andres børn!
Som borgere i Danmark er vi alle underlagt en social oplysningspligt, der skal hjælpe børn/unge til at leve et normalt liv.
Alle lærere og pædagogisk personale er endvidere underlagt den "udvidede indberetningspligt.

Enkeltsager:

I SSP København arbejdes der bl.a. med enkeltsagsbehandling af unge under 16 år.Hovedformålet med enkeltsagsbehandlingen er, at hindre eller forebygge yderligere kriminalitet i forhold til et konkret ungt menneske.

Dette forsøges bl.a. at opnås, ved at inddrage forældrene og den unges private netværk, således at det i tide er muligt at støtte den unge og aktivt medvirke i forhold til at ændre en eventuel uheldig udvikling, som den unge er inde i.

SSP Indre Østerbro består af følgende institutioner:

Skoler: Vibenhus Skole, Langelinieskolen, Sortedamskolen, Heibergskolen, Randersgades Skole og Ungdomsskolen Østerbro.

Klubber: B29, Lomholts Villa, Haunstrupgård fritidsklub, Kennedygården.

Øvrige: Nærpolitiet Østerbro, Socialforvaltningen Svendborggade, Ungerådgivningen og SSP-sekretariatet.

SSP-læreren på Randersgades Skole er:

Christian Finch - [email protected]

På Randersgades Skole beskæftiger SSP-læreren sig med: